marski Hildur

Norwoldin marski, Ragnhildin verisisar

Description:

Hildur saattaa ensi katsomalta vaikuttaa varreltaan hennolta, mutta tämä tumakulmainen nainen on taitava soturi ja luotettava liittolainen. Hildur pitää pitkiä hiuksiaan tavallisesti pään päälle palmikoituna ja pukeutuu tummaan turkissomistettuun hovipukuun. Hän on kuitenkin loistava kirveen- ja miekankäsittelijä. Seurassa Hildur jää helposti vetäytyväksi tarkkailijaksi.
hildurin.jpg

Bio:

Hildur on kotoisin Vestlannista, josta hän muutti pohjoiseen Ragnhild Dagin senesalkkina. Ericall nosti Hildurin valtakunnan marskiksi ja hän on valtaneuvostossa äärimmäisen tärkeässä roolissa sillanrakentajana ja kaikkien luoettuna. Hän on Ragnhild Dagin paras ystävä, kuningattaren toveri ja kuninkaan luoettu. Hildur on leski (mies kuoli ruttoon jo vuosia sitten) ja hänen poikansa Harald on Ragnhildin aseenkantaja.

Harva hovin ulkopuolella tuntee Hilduria nimeltä tai maineelta, mutta Alphan linnassa tämä hiljainen soturi on toivottu esimies, rakastettu ystävä ja luotettu päällikkö, josta kaikki pitävät. Hän komentaa Norwoldin armeijaa kuninkaan nimissä.

marski Hildur

Sankarten polku wiruotsa wiruotsa