Mestari

Aavikon nomadien valtias (kuollut)

Description:

Mestarista tiedetään vähän. Hän johtaa aavikon nomadeja, jotka ovat vyöryneet pysäyttämättöminä laumoina Sindin aavikon yli lännestä kaupunkeja ryöstäen ja polttaen. Yhdessäkään merkittävässä taistelussa tunnetun maailman joukot eivät ole saaneet heistä selvää voittoa.

Huom! Mestarin joukut vetäytyivät itäisestä Sindistä ja tunnetusta maailmasta takaisin Huleen sen jälkeen kun Wethel ja kumppanit salamurhasivat hänet. Tämä teko on nostanut hahmojen mainetta enemmän kuin mikään heidän edellisistä seikkailuistaan.

Bio:

Hulen imperiumi on kaaottisten teokratioiden hallitsema valtio, jossa örkit, peikot, gnollit ja ihmisvillisiat palvelevat samaa Mestaria. Ei ole tarkkaa tietoa, kuka on mies myyttisen Mestarin takana, mutta ellei hänrä pysäytetä, on tunnettu maailma vaarassa: Darokinin rajalegioonat ovat kukistuneet ja Sindin upporikas hallitsija maksaa Mestarille pakkoveroa.

-
Mestarin hyökkäyssuunnitelma kuivui kokoon ja hänen armeijansa vetäytyivät länteen. Hulen pääkaupungin Hulen kuoleman temppelissä sattui välikohtaus ja huhut kertovat mestarin kuolleen. Toiset huhut kertovat, että mestarin seuraajat olisivat luvanneet 10 000 kultapalan palkkion Wethel Yakkan päästä.

Mestari

Sankarten polku wiruotsa wiruotsa