Gorgonfort Zolaroque

Utelias varas

Description:

Tummatukkainen, komea miekkonen. Reilu 20-vuotias. Pukeutuu kalliisiin ja hyvälaatuisiin räätälin tekemiin vaatteisiin ja kuluneeseen nahkahaarniskaan. Molemmissa keskisormissa kultaiset sormukset, joista toisessa neljä pientä kristallikidettä ja toisessa ornamenttikuvio. Gorgonfort kantaa mukanaan jousta, nuoliviintä ja puolentoistakäden miekkaa.

Bio:

Selenican kreivin sisaren Sarah Hallonican menneisyyteen mahtuu pieni skandaali, avioton poika. Isäänsä viihdetaiteilija Rudgard Zolaa Gorgonfort ei ole tavannut. Nuoruudessaan poika joutui useamman murhayrityksen kohteeksi, eivätkä Hallonicat suunnitelleet sellaista tulevaisuutta nuorukaiselle, joka olisi ollut hänen mieleensä. Gorgonfort karkasi katselemaan maailmaa ja on nauttinut suuresti vapaammasta polustaan.

Karismaattisena, usein sujuvasanaisena ja käytöstapoja tuntevana Gorgonfort on useampaan kertaan ottanut tovereidensa keskuudessa johtajan roolin. Hän on niinikään ollut joukossa se, joka on hanakasti tarttunut tilaisuuksiin lähteä uusiin seikkailuihin. Gorgonfort on varas lähinnä hahmoluokaltaan: itse hän on pitänyt itseään pikemminkin spesialistina, erikoisosaajana, pulmanpoistajana ja selviytyjänä. Silti Gorgonfort on tainnut saada jonkinlaisen epävirallisen maastakarkoituksen niin Karameikosin suurherttuakunnasta kuin Kivikodostakin. Ne olivatkin tylsiä valtakuntia. Nyt hänet on etsintäkuullutettu myös Norwoldista valapatoparonina.

Gorgonfort puhuu Brunin yleiskielen lisäksi kirottua infernaalin kieltä, jota hänen höynähtänyt pimeitä voimia palvova kotiopettajansa hänelle salaa opetti. Lisäksi Gorgonfort on hyvin pätevä tulkitsemaan erilaisia salakieliä, koodeja ja muinaisia tekstejä.

Tovereilleen hieman yllättäen Gorgonfort meni äskettäin (1007) naimisiin Iduna Twarkan -nimisen kaukaisen valtakunnan heimopäällikön kanssa. Tämä tapahtui noin kahden päivän tuttavuuden jälkeen.

Gorgonfort Zolaroque

Sankarten polku wiruotsa wiruotsa