Bifia

Entinen kapinajohtaja

Description:

Kääpiönainen, keski-ikäinen, pitkät mustat hiukset, jotka ovat yhdellä letillä niskassa. Pukeutuu näyttävästi, lähes kuninkaallisesti.

Bio:

Bifia on toinen henkiinjääneistä kapinajohtajista, jotka on karkoitettu eliniäkseen Kalliokodista, kääpiöiden kotimaasta. Hänen miehensä Duric on lyöty, mutta Bifia on luonut uuden agendan ja aikoo rakentaa karkoitetutuille kääpiöille kodin kaukaiseen pohjoiseen.

Hänellä ei juuri riitä sympatiaa pelaajien hahmoille, jotka kukistivat hänen aiemmat suunnitelmat ja joiden taival on entistä tiiviimmin nivoutunut maanpakolaiskääpiöiden kohtaloon.

Bifia on noussut johtamaan hylkiöistä muodostunutta uutta Torwarin klaania. Klaanissa on lähes tuhat asukasta. Torwarin ja Myrkyvalkaman kääpiöt ovat avanneet kauppareitin kaivantojensa välille ja Myrskyvalkaman kääpiöt avustavat köyhiä sukulaisiaan. Kromi on ollut tärkeässä roolissa neuvottelemassa apua Torwarin kääpiöille ja vaikka Bifia inhoaa Kromia henkilönä, hän samalla arvostaa tämän viimeisimpiä tekoja.

Kromin edustajana Torwarin klaanissa ja yhdyshenkilönä klaanin johtoon toimivat hänen sihteerinsä Pii ja avustajansa Oi.

Bifia

Sankarten polku wiruotsa wiruotsa